Tyveri- og terrorsikring til lastbiler og busser


TVS kan i samarbejde med vores leverandør af TVS Track - Care4all.dk – levere en tyveri- og terrorsikringsløsning til lastbiler og busser. Løsningen blev præsenteret på TV2 News og i TV2 nyhederne kl. 19 fredag den 14. juli 2017. Se video her.

Løsningen virker ved, at der monteres en elektronisk boks i køretøjet (den boks vi også bruger til Tacho Download og flådestyring). Chaufføren har en TAG – en lille elektronisk enhed - i f.eks. lommen. TAG’en kan også fås indbygget i et armbåndsur. Så længe boksen i køretøjet og TAG’en kan høre hinanden (op til 150 meter) virker alt normalt, men hvis køretøjet stjæles og tyven/terroristen kører med køretøjet, således at boksen i køretøjet og TAG’en – i chaufførens lomme - ikke længere kan høre hinanden, aktiveres tyveri- og terrorfunktionen med en forsinkelse på et par minutter, idet vi vil gerne have adskilt chaufføren og terroristen. Når funktionen aktiveres påvirkes køretøjets motorstyring, således at motoren går i tomgang og stopper når hastigheden er under 1 km/t eller hastighedsbegrænseren aktiveres således, at køretøjet ikke kan køre mere end fx 10 km/t.

Bruger du vores Tacho Download (download af køre- og hviletidsfiler) og/eller vores flådestyringsløsning er tyveri- og terrorsikringen en udvidelse hertil.

Tyveri- og terrorsikringen kan også anvendes alene uden Tacho download eller flådestyringen.

Vil du høre mere: kontakt TVS på 7190 7191 eller tvs@tungvogn.dk