Virksomhedskontrol

Er du indkaldt til virksomhedskontrol - fortvivl ikke - lad os hjælpe.

Når man er en travl vognmand med mange gøremål kan det være en næsten uoverkommelig opgave at håndtere en indkaldelse til virksomhedskontrol. Der er rigtigt mange penge at spare ved at gøre et godt forarbejde, inden diagramark og digitale data indsendes til kontrol. Er alle data tilstede? Er alle diagramark korrekt udfyldt? (Hvert diagramark, der ikke er korrekt udfyldt koster 3.000 kr. i bøde til chaufføren og 6.000 kr. til transportvirksomheden). Er der styr på alle de manuelle optegnelser - papirlapperne med chaufførens håndskrevne bemærkninger om fejl, force majeure og andre gode undskyldninger for at have overtrådt bestemmelserne? Hvad med partshøringen? Hvem har tid til at tage kontakt til hver enkelt fører og sammen med ham udarbejde en redegørelse om hver eneste overtrædelse som myndighederne har fundet ved kontrollen?

Brug din tid til det du er god til og lad os klare alt det "kedelige" arbejde, der er forbundet med en virksomhedskontrol. Du kan spare mange penge.

HUSK fx. at hvis en af dine chauffører har glemt at sætte tachografen på "hvil" kan det hurtigt koste en bøde på mange tusinde kroner (Det dobbelt i bøde til dig) og en frakendelse af kørekortet til chaufføren.

Er din virksomhed indkaldt til kontrol, eller har du blot behov for rådgivning, et kursus eller uddannelse så kontakt os.

Se Rigspolitiets indkaldelsesbrev her

Se Rigspolitiets bilag til indkaldelsesbrevet her

Åben chauffør- og køretøjsliste, exel-ark her

Du kan også undgå den ubehagelige overraskelse som resultatet af en virksomhedskontrol kan være – ved at tegne et abonnement og derved få et eller to årlige forebyggende køre- og hviletidscheck. Se mere her