Chauffør

Er du chauffør og har du styr på dine data fra dit førerkort?

Tacho Online (www.tachoonline.dk) er TVS eget hosting, analyse- og rapporteringsløsning til digitale data fra førerkort og tachografer.

Rigtig mange chauffører ved ikke, hvordan det står til med deres egen overholdelse af køre- og hviletidsbestemmelserne og med overholdelse af reglerne om brug af kontrolapparaterne. De har ofte ringe mulighed for egenkontrol og de hører oftest intet fra vognmanden.

Tungvognsspecialisten har derfor udviklet en særlig løsning til lagring af data, håndtering af overtrædelsessystemet og SMS service - Tacho Online - beregnet til den enkelte chauffør.

Din arbejdsgiver eller vognmand skal downloade dit førerkort mindst hver 21. dag og gemme dine data i 1 år. Men hvad nu, hvis du rejser eller bliver fyret. Har du så en kopi af dine egne data? Det bør du have.

Hos os kan du uploade og gemme dine data så tit du vil. Vi opbevarer dem i et år i et professionelt hostingcenter. Når du er oprettet som bruger hos os, sætter du dit førerkort i kortlæseren og går på vores hjemmeside www.tachoonline.dk hvorfra du kan download dit førerkort.

Det eneste det kræver, er at du har Internetadgang (Explorer, google chrome, firefox eller Safari) og har en simpel USB-kortlæser til ca. 300 kr. Mange bærbare computere er allerede forsynet med en chipkortlæser.

  • Download dit førerkort og få din egen kopi af dine køre- og hviletidsdata
  • Du får automatisk overtrædelsesrapporter tilsendt som e-mail
  • Du kan gå ind og se køre- og hviletidsdata på dit førerkort - med eller uden detaljer og overtrædelser
  • Du kan vælge én dag eller en periode
  • Du får din eget personlige log-in kode

Hent folder om Tacho Online her

Kontakt os her