TVS Track

TVS Track er en lille elektronisk kommunikationsboks (TVS Tracker), der tilsluttes til Tachografen. Trackeren har et SIM kort i sig, således at man kan kommunikere trådløst med enheden.

TVS Track består af 2 delløsninger:

Tacho Download

Tacho Download downloader tachofiler fra førerkort og fra tachografen hhv. hver 21. dag og hver 2. måned og sender filerne trådløse direkte til Tacho Online (hosting, analyse og rapportering af tachofiler). Se mere om Tacho Online på www.tachoonline.dk. Derudover kan du downloade et førerkort eller tachografen - her og nu, ved at sende trackeren en SMS-besked. Du kan hente 6 tachofiler pr. måned.

LommyFleet - Flådestyring

Tacho Download (se ovenfor) kan udvides med LommyFleet, som er en moderne flådestyringsplatform og som vi tilbyder i samarbejde med vores leverandør, Care4all. LommyFleet giver dig et utal af muligheder for at få overblik over din flåde eller informationer om hver enkelt enhed, mulighed for at gruppere køretøjerne, temperaturovervågning mv. Der er til LommyFleet tilknyttet en App, så du kan følge det hele fra din smartphone.

Hent vores folder om TVS Track her

Læs om LommyFleet-flådestyring her